miercuri, 13 ianuarie 2010

Si.....s-a terminat. Ne-am bucurat de ninsoare, ne-am urat unii altora Craciun fericit!, ne-am strans in brate prietenii si familia, ne-am odihnit si am petrecut cu cei dragi sau departe de ei in tari straine. Dar cum intotdeauna tot ce e frumos este prea scurt iar ceea ce urmeaza este prapastios de insipid, a venit vremea sa scoatem sarbatoarea din casa, sa punem, dupa caz, bradul cel frumos impodobit in cutia lui sau in fatza blocului, sa inchidem in suflet amintirile si sa ne intoarcem la... munca. Nu o sa detaliez momentul intoarcerii la munca pentru ca este inutil, toti cunoastem senzatia, in afara de norocosii care chiar isi iubesc munca si gasesc placere si relaxare in ceea ce fac. Continuam si anul asta sa tropaim pe scarile metroului, grabiti sa ajungem la serviciu, apoi grabiti sa ajungem acasa sau in alte diferite locatii. Din cand in cand deschidem folderul cu pozele facute de sarbatori, mai radem un pic cand ne aducem aminte de acel moment haios imortalizat, apoi il inchidem si ne continuam viata.
Astfel ca pentru 2010 eu va doresc sa traiti fiecare clipa, sa nu o lasati sa treaca in zadar, pentru ca viata este mult prea scurta sa o lasam sa se risipeasca.

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
    Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

    Mai jos aveti datele :
    Titlu : jocuri online
    Descriere : jocuri online
    Link : http://www.ejocurionline.com

    sau

    Jocuri online

    Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
    Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

    Multumesc pt. timpul acordat !

    PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

    Numai bine !
    George

    RăspundețiȘtergere
  2. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
    Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

    RăspundețiȘtergere