marți, 17 noiembrie 2009

E greu sa gasesti un film bun...


Pornind de la reclama care zice ca "e greu sa gasesti un mix bun" declar si eu aici ca este greu de gasit un film bun. Filmele bune sunt rare si se pierd printre multitudinea celor comerciale, de duzina, care vor sa rupa gura targului, vor sa se vanda cat mai scump.
In ziua de azi timpul liber este tot mai scurt iar fiecare se uita (sau nu!) la filme pe unde apuca, fie la televizor, la laptop, la cinematograf, in timpul serviciului (prietenii stiu de ce!) si sunt foarte multi care se uita doar de dragul de a se uita, de a se lauda ca ei sunt doldora de filme, ca le-au vazut pe toate si nu mai au ce vedea. Conteaza cantitatea sau calitatea cand vine vorba de filme? Tu cum privesti filmele? Ca un altfel de mancare pe care o devorezi? Sau pe care o savurezi? Le vezi pe toate sau doar pe cele cotate a fi in top, a fi nemaipomenite si fara de care nu ai putea sa te consideri un adevarat cinefil?!
Probabil ca pentru fiecare dintre noi exista un film de referinta, un film care ne vine in minte instant cand cineva ne intreba: ei, si ce film ai mai vazut in ultima vreme? chiar daca l-am vazut acum un an si intre timp am trecut si altele pe lista, probabil ca nu au fost la fel de importante.
Pentru mine filmul de suflet forever and ever este "Dirty dancing".
Haideti sa vedem ce film este important pentru fiecare, ce mi-ati recomanda sa vad si de ce.

Un comentariu:

  1. Adevar graiesti. Din cauza plictiselii am apleat la seriale (House MD, Heroes, even Sailor Moon si South park...). Film de suflet nu stiu daca am, nimic nu m-a dat pe spate in mod serios. Totusi, am inceput sa iau filme vechi (de ex: A walk in the clouds) cu actori care mi-au placut (Keanu Reeves=sooo cute).
    Filmele le savurez, incerc sa nu le toc. Mai putin South Park pe care, momentan, il cam toc cand ma plictisesc.

    RăspundețiȘtergere