marți, 17 noiembrie 2009

Casatoria - lipsire de libertate?


Vreau sa intreb pe toti cei care vor citi aceste randuri si care sunt casatoriti, cum este noua viata comparativ cu timpurile cand erau necasatoriti si liberi ca pasarea cerului sa faca ce vor. Cum v-a influentat viata decizia de a va casatori? Cum v-ati hotarat sa faceti pasul? Iar acum dupa ce ati iesit dintre balonasele de sapun si aburii fericirii zilei nuntii, cum va simtiti? Regretati sau sunteti cel mai fericit om de pe fata pamantului?
Motivul acestei intrebari este, dupa cum multa lume stie deja, intrebarea care urmeaza vestii ca m-am casatorit. Wow te-ai casatorit, casa de piatra, sa fiti fericiti etc. Apoi intrebarea inevitabila: si cum te simti acum in postura de "Doamna"?
Nu va spun inca raspunsul meu pentru ca il astept pe al vostru. Haideti sa comentam impreuna acest aspect al vietii noastre care are puterea sa ne ridice la cer sau sa ne coboare in infern.

Un comentariu:

  1. Odata casatoriti, depinde foarte mult de jumatatea noastra daca vom simti ca suntem privati de libertate sau nu, iar asta are legatura cu increderea pe care ne-o acordam reciproc. Casatoria este, dupa parerea mea o "balanta", ambii soti fiind responsabili de mentinerea echilibrului. Are si partile ei frumoase, asta daca stim "sa le vedem" si "sa le pretuim".

    RăspundețiȘtergere